zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

BREAKING!

20-4-2022 | Hockey
BREAKING! BREAKING!

Wat wij eigenlijk nog even wilden bewaren is vandaag al snel opgepikt en gepubliceerd door IJmuider Courant: gisterenavond heeft het College van de Gemeente Velsen ingestemd met het uitdaagrecht aan KHC Strawberries voor de aanleg van 2 nieuwe watervelden op de plaats van onze velden 2 & 3!
Graag hadden wij de Gemeente Velsen de primeur gegund, echter de media haalde ons in.

Het uitdaagrecht waarmee is ingestemd betekent dat wij zelf de watervelden kunnen gaan aanleggen en dat wij daarvoor van de Gemeente Velsen een substantiële  bijdrage krijgen. Daarnaast zal de Gemeente over 10 jaar eenzelfde bedrag gereserveerd hebben voor de vervanging dan. Wij werken al enige tijd aan de plannen en hebben daarvoor al eerder een BOSA-subsidie toekenning gekregen van Euro 159k.

Nu de toekenning definitief is zullen wij de komende weken de plannen verder uitwerken zodat wij deze tijdens een extra BALV (reken midden/eind mei) met elkaar kunnen bespreken. Deze plannen zullen tijdig in het besloten gedeelte van LISA voor onze leden & voor de ouders van onze leden beschikbaar zijn.

Voor nu zijn wij vooral enorm blij dat dit Gemeente besluit genomen is en dat wij verder kunnen!

Het Strawberries Bestuur

 P.s. Het bericht zelf is te lezen op https://velsen.raadsinformatie.nl/document/11419722/1/Uitdaagrecht+watervelden+Strawberries+Collegebericht+

#watervelden #vervanging #veld2 #veld3 #groteklus #trots