zomerhockey slider.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png banner-20200911-01.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Strawberries Club BBQ

11-5-2016 | Evenementen
De afgelopen dagen hebben wij als BBQ commissie onze grill-kwaliteiten weer in huiselijke kring kunnen laten zien en zijn we klaar voor het jaarlijks terugkerende evenement: de Club BBQ!

We kunnen het weer nog niet garanderen, maar als de afgelopen dagen een voorbode zijn voor wat komen gaat, dan belooft het een schitterende afsluiting van het seizoen te worden.

We introduceren dit jaar naast het normale vlees-, vis- of combinatie menu (€15) ook een back to basic menu aan voor €10, wat bestaat uit saté en een hamburger. Uiteraard aangevuld met salades, crostini’s, friet van Theo en andere culinaire verrassingen. Kinderen betalen €5 en krijgen daarvoor een hamburger of een worstje, friet, salade en een ijsje.

Op een volle maag is het goed feestvieren. Gelukkig hebben we de Strawberries-DJ’s Sem en Rimera bereid gevonden om plaatjes te draaien. Dat doen zij vanaf 20.30 uur.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Dus:

- Zaterdag 4 juni Club BBQ
- Vanaf 17:30 uur voor de kinderen, vanaf 18:30 uur voor de volwassenen
- €15 voor vlees- vis of combinatie menu
- €10 voor een back to basic-menu (saté en een hamburger)
- € 5 voor kinderen

Meer weten? Mail naar [email protected].

Schrijf 10 september alvast in je agenda, want dan herhalen we het succes van vorig jaar: de Burger BBQ aan het begin van het seizoen.